Ondernemer in de wijk: Harriette Kivits

Jet, zoals wij haar allemaal kennen, ontvangt me in haar huis aan de Van Randerodestraat.
Vanaf haar vierde jaar woont ze al op Selissen. Eerst in de flat van Hof Ter Aa en toen er een huis gekocht kon worden met haar man kwam daar geen andere wijk in Boxtel voor in aanmerking.
,, Ik ken hier veel mensen, er wordt veel georganiseerd en je bent hier, ja hoe moet ik dat zeggen, niet alleen.”
Jaren lang heeft ze de straatspeeldag georganiseerd. ,,Nu de kinderen groter worden ben ik daar mee gestopt.”
En ze zingt bij het Wereldkoor.

Gratis APK-check

Als ZZP-er is ze nu werkzaam voor bespaar-collectief.nl. Voordat de kinderen er waren werkte Jet  in de verkoop voor de Nederlandse Boekenclub ECI. Toen de kinderen eenmaal wat groter waren en het bloed begon te kriebelen om weer aan de slag te gaan werkte ze als oproepkracht voor de Kindertuin. Ongeveer anderhalf jaar geleden tipte een oud collega haar over het bespaar-collectief.
Ze had eigenlijk niet verwacht dat ze de verkoop weer in zou gaan. Het hoofdkantoor zit in Venray. Er zijn voor de zakelijke markt een 25 accountmanagers voor heel Nederland.  Harriette is manager voor Boxtel en omstreken. Een Call Center beheert de agenda van deze verkopers. Zij maken de afspraken en de account manager gaat bij de klant langs. Er wordt goed gekeken naar de voordelen die overstappen geeft en als een contract verlenging er aan zit te komen is het altijd heel raadzaam om goed naar de energierekening te kijken.

,,Ik ga altijd een fijn gesprek aan met de klant. Probeer eerst het ijs te breken want er komt ook een gun factor bij kijken.” Zakelijk met charme?  vraag ik. ,, Ja, zo kan je het wel zeggen.”

Bij het bespaar collectief zijn meerdere energieleveranciers aangesloten zodat de beste deal voor gelegd kan worden. Dus bent u een ondernemer en wilt u zo’n gratis APK-check voor uw energiekosten;

Harriette Kivits
www.bespaar-collectief.nl
06 40 83 64 11